Moova süt ürünleri raflarda

Süt hayvancılığı ve endüstrisine yaptığı yatırımla adından söz ettiren Söktaş Grubu, Moova markalı süt ve peynir ürünleriyle raflardaki yerini aldı.

Söktaş Grubu, Moova markalı süt ve peynirleri Ekim ayının başında tüketicinin beğenisine sundu. İş yaptığı alanlarda en iyiye ulaşarak uzmanlığı ve kaliteyi tüketicilerine sunmayı amaçlayan Söktaş Grubu, yeni markası olan Moova ile Avrupa standartlarında bakteri oranı en az, proteini en yüksek, en kaliteli, doğal, saf ve lezzetli sütünü tüketicilerine sunduğunu açıkladı.

Türkiye’nin en kaliteli sütü iddiasıyla piyasaya giren Moova, Türkiye’nin ilk tam yağlı sütü olma özelliğini taşıyor ve tüketicilere yeni bir dünya, yeni bir yaşam tarzı sunarak yaşam kalitelerini geliştirmeyi hedefliyor.

On yıl önce Efeler Çiftliği’ni kurarak sütçülüğe adım atan Söktaş Grubu, ürettiği sütü işlemek için Moova markasıyla endüstri yatırımı yaptı. Moova sütleri tam yağlı, az yağlı ve light çeşitlerinin her biri, 1 ve 0,5 litrelik kullanıcı dostu ambalajlarda tüketiciyle buluşuyor.

Kendi çiftliğinden kendi üretim tesisine
Söktaş Grubu’nun konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Moova, çiftliğiyle, üretim tesisleriyle, yem işletmesiyle, ekosistemindeki paydaşlarıyla aynı kaynaktan beslenen bir iş yapış biçimine sahip. Türkiye’de yağ oranı en yüksek, bakteri oranı en düşük, en kaliteli sütü kendi çiftliğinde üretiyor.
Söke’deki Efeler Çiftliği’nde hayvanlarına, asla antibiyotik vermeyen ve sağdığı sütü anında pastörize eden Moova, sütün içerisinde hiçbir zararlı mikroorganizmanın üremesine imkân vermiyor. Fabrikasını, çiftliğin hemen yakınına, yarım saatlik mesafeye kuran Moova, sütünü anında işleyerek tazeliğinden ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmemesini sağlıyor. Moova, bu değerler sistemiyle Türkiye’deki süt ve süt ürünleri sektörüne yeni bir anlayış sunuyor.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.