Kutbettin Arzu Bakan Yardımcılığına atandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Kutbettin Arzu görevine resmen başladı. Bakan Yardımcısı Arzu, hedefinin toplumun refah düzeyinin yükseltilmesi konusunda çaba göstermek olduğunu söyledi.

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Kutbettin Arzu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı. Atamaya ilişkin karar, Resmi Gazetenin 17 Eylül sayısında yayımlandı. Kararda, bakan yardımcılığına Kutbettin Arzu’nun atanmasının, 657 sayılı Kanunun 59 ve 92’nci maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesi gereğince uygun görüldüğü bildirildi.

 

Atama kararı sonrası konuşan Arzu şunları söyledi: “Sayın Başbakanımız da bu teklifi olumlu bulmuştu. Ancak resmileşene kadar görüş bildirmemeyi kararlaştırmıştık. Yeni resmileşti. Sayın Başbakanımızın ve bakanımızın takdiridir. Olaya böyle bakıyorum. Atama sayın Başbakanımızın Diyarbakır’a verdiği önemin göstergesidir. Sivil toplum örgütü ve meslek örgütünden gelen bir kişiyim. Ticaret camiasının yanı sıra Çınar ilçesinde babadan kalma arazilerimiz var. Orada tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Bu nedenle konunun yabancısı değilim. 4 yıldır da bakanımızla birlikte çalışıyoruz. Milletvekilliğinden önce bölgedeki tarım politikalarıyla ilgili çalışmalarımız oldu. Bu görev de bunların devamı olacak”.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.