Kaanlar’dan ‘Süt Çubuğu’

Kaanlar Gıda süt ve peynirin karışımından oluşan ‘Süt Çubukları’nı geliştirdi.

Çocuklar bazı gıdaları almama konusunda inatçıdır ve annelerini de bir hayli zorlarlar. Süt ve süt ürünleri de bu besinler arasında yer alıyor. Gelişim çağındaki çocukların gerekli vitamin, mineral, protein ve kalsiyumu alması için süt ve süt ürünlerini yeterince tüketmesi gerekiyor. Kaanlar Gıda süt ve peynirin karışımından oluşan ‘Süt Çubukları’nı geliştirdi. Süt Çubukları çocuklarının sağlıklı beslenmesine özen gösteren annelerin de işini kolaylaştırıyor. Marketlerde 7’li paket ya da tek çubuk olarak satılan Süt Çubukları, çocukların günlük protein ihtiyacının yüzde 20’sini; günlük kalsiyum ihtiyacının da yüzde 24’ünü karşılıyor. 2 bardak süte eşit olan bir süt çubuğu, çocukların gelişimine, kemik ve diş sağlığına önemli katkıda bulunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.