İçim’den yemek tarifleri

Ülker İçim, Facebook sayfasında pratik ve lezzetli yemeklerin videolu tariflerini Ramazan’da tüketicilerle buluşturuyor.

Ülker İçim Facebook sayfasında videolu yemek tarifleriyle tüketicisinin hayatına lezzet ve kolaylık katmaya Ramazan’da da devam ediyor. Ülker İçim, ünlü yemek yazarı Devletşah’ın katkıları ve İçim’den Yemek Geldi” sloganıyla videolu tariflere yer veriyor. 16 Temmuz haftasında başlayan yeni uygulamada, videolu yemek tariflerinin kolay ve pratik olmasına özen gösterildi. Böylece yemek hazırlayanların işleri kolaylaşırken, Ramazan’da sevdiklerine farklı ve yeni lezzetler sunma imkânı da sağlanıyor. Devletşah’ın neşeli sunumuyla renklenen “İçim’den yemek geldi”nin en büyük avantajı defalarca izlenebilmesi, istenildiğinde durdurulup, not alınabilmesi ve Facebook’taki arkadaşlarla da paylaşılabilmesi. Videolu yemek tariflerine Ülker İçim’in Facebook sayfasını beğenerek ve Twitter hesabını takip ederek ulaşılabiliyor.

Ambalajlar büyüdü

Ülker İçim, Ramazan’da tüketimin artmasına paralel olarak ambalajlarını da büyüttü. Beyaz peynir, labne ve tereyağında ‘aynı fiyata %10 fazla’ ürünleri ve tüketiciye %25 fiyat avantajı sunan beyaz ve kaşar peynir ikili paketleri ile Ülker İçim, Ramazan ayında da sofraları şenlendirecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.