Tüyap Bursa Tarım’da hedef büyüttü

Tarım ve hayvancılık sektörünün dev buluşması 14-18 Ekim’de Bursa’da gerçekleşecek.

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından hazırlanan BURTARIM 2014, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 14-18 Ekim 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Bu yıl 275 bin ziyaretçi hedeflediklerini dile getiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarların Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Kuzey Afrika’ya, Kafkaslardan Rusya’ya kadar ülkemizin tarım sektöründe bölgesinin en önemli oyuncusu olması adına önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti.

Tüyap tarım fuarları içerisinde ziyaretçi ve alan bakımından en büyük halkası olan Bursa Tarım Fuarı, ülkemizde düzenlenen tüm tarım fuarlarının da en büyüğü olarak öne çıkıyor. Ayrıca fuar, ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıran teknolojik gelişmelerin ve yeniliklerin tümünün bir arada sunulduğu tek fuar olarak da dikkat çekiyor. Geçen yıl 27 ülkeden 538 firmanın katıldığı fuar, 7 ayrı salonda, 70 bin m2 alanda hazırlanmıştı. Fuar, 39 ülkeden ve yurtiçinden 77 ilden gelen 252 bin 144 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

Fuarda salonlar da ürün gruplarına göre ayrıldı. Salon 1, 3 ve 5’te Tarımsal Mekanizasyon; Salon 2’de Hayvancılık ve Ekipmanları; Salon 4 ve 6’da Bitkisel Üretim, Salon 7’de Bahçe Ekipmanları, Danışmanlık, Finans ve İlgili Sivil Toplum Kuruluşları yer alacak. Açık Sergileme Alanı’nda ise ülkemizin ve dünyanın en önemli üretici ve ithalatçı traktör ve biçerdöver firmaları ile tarım mekanizasyon firmaları yer alacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.