HAUS’tan süt endüstrisi için yeni ürünler

HAUS bu yıl üretimine başladığı MaxClean Bacteria ve MaxCream 2T makinelerini ilk kez FOTEG İstanbul Fuarında görücüye çıkardı.

Max Serisi separatörler, Milkotune otamatik standardizatörü ve DDF Serisi gıda dekantörleriyle süt endüstrisinin ihtiyaçlarına cevap veren HAUS, ürün gamını genişletiyor. 2015 yılında kurduğu AR-GE Merkezinde süt uygulamaları için geliştirdiği yeni ürünlerini endüstrinin hizmetine sundu.

Pazar ihtiyaçları doğrultusunda mevcut ürün gamında bulunan 5 ton/ saat ile 40 ton/saat arası kapasitede Maxcream krema separatörü ve Maxclean klarifikasyon (temizleme) separatörlerine ek olarak 2 ton/ saat kapasiteli yeni otomatik deşarj yapabilen ilk yerli süt separatörünü pazara sundu. Bunun yanı sıra HAUS, pastörizasyon işlemi öncesi bakterilerin ve sporların sayısını azaltmak amacıyla bakterileri ortadan kaldıracak olan MAXCLEAN BACTERIA separatörünü de piyasaya sürdü.

HAUS, yeni ürünleriyle dünya çapında hizmet sunduğu her ölçekteki süt işletmelesinin ihtiyaçlarını daha geniş kapsamda karşılamaya başlamış oldu. Max Serisi separatörlerde dişli sistem yerine kayışlı sistemi tercih eden HAUS, bu sayede enerji verimliliği yüksek, daha sessiz ve titreşimsiz, yüksek performanslı makineler sağlıyor. Yeni nesil büyük kapasiteli makinelerde tambur ve üst tesisat grubunu sökmeye gerek kalmadan kayış değişimi çok daha kısa sürelerde ve çaba harcanmadan yapılabilir hale geliyor.

Ayrıca firma, AR-GE çalışmaları sonucunda separatörlerindeki yağ kaçak oranlarının maksimum onbinde beş (%0.05) seviyesinde olmasını garanti ederek ithal ürünlerle rekabette önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.