Gıda işleme 10 yıldır Foteg’de

HKF Fuarcılık organizasyonuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-4 Mart tarihleri arasında düzenlenecek FOTEG İstanbul, 10. kez gıda işleme teknolojileri sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

FOTEG İstanbul – Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, her geçen yıl daha fazla katılımcıya ve ziyaretçiye kapılarını açıyor. 2011 yılında fuarın katılımcı sayısı bir önceki yıla göre yüzde 51 artış gösterdi. Avrupa’daki kriz ve küresel ekonominin geçirdiği zor günlere rağmen, fuarın yabancı katılımcı sayısının oldukça yüksek olduğu gözlendi. Fuarda makine ekipmanları, teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyen 641 katılımcı firmanın 449’u Türkiye dışından geldi. Geçen yıl 11.836 profesyonelin ziyaret ettiği fuarın ziyaretçilerinden 839’u yurtdışından gelen misafirlerdi.

Gıda işlemeye dair her şey bu fuarda

Bu yıl 21 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda yerli ve yabancı katılımcı fi rmalar gıda ambalajlama, gıda katkı maddeleri,unlu mamul teknolojileri, gıda güvenliği ve hijyen alanlarında ürün ve hizmetler sunacaklar. FOTEG İstanbul, 2002 yılından beri gıda sektörüne katkıda bulunuyor. Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 ve 2 numaralı salonlarında ziyaret edebilirsiniz.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.