Carte D’or’dan

Caret d’Or, İrlandalı yemek kraliçesi Rachel Allen ve tatlı şefi Bengi Kurtcebe’nin çok özel tariflerini “Carte d’Or’dan Tatlı Sırlar” isimli kitapta bir araya getirdi.

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or, mutfağınızdaki malzemelerle, harika tatlılar yaratabileceğiniz çok özel tarifleri Carte d’Or’dan Tatlı Sırlar kitabında bir araya getirdi. İrlandalı yemek kraliçesi Rachel Allen ve tatlı şefi Bengi Kurtcebe’nin ilhamını dondurmadan alarak geliştirdiği tatlı tariflerinden oluşan “Carte d’Or’dan Tatlı Sırlar”, yapımı çok pratik, bir okunuşta anlaşılan ve her yapılışta aynı sonucu veren tarifleriyle fark yaratıyor. Yapması çok kolay, yemesi çok zevkli, birbirinden lezzetli 75 tatlı tarifinden oluşan kitap, Her Güne Uygun, Sadece 10 dakika, Özel Günler, Formda Kalın gibi ölümlerden oluşuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.