Growtech Eurasia Fuarı ziyaretçi rekoru kırdı

Meyve, sebze ve seracılık sektörlerini buluşturan Growtech Eurasia Fuarı, 2-5 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşti.

Growtech Eurasia 15. Antalya Tarım Fuarı, seracılık sulama, tohumculuk, fidecilik, bitki besleme ve koruma, biyolojik mücadele, tarımsal makine ve ekipmanları ile ilgili yeniteknoloji, ürün ve yöntemleri katılımcı veziyaretçilerine sundu.
Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm bileşenleri Growtech Eurasia çatısı altındabiraraya getirdiklerini ifade eden UBMEMEA (Istanbul) Fuarlar Grup Direktörü Engin Er, “Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarı’na olan ilgi bu yıl her zamankinden daha büyük oldu. Ziyaretçi sayısında 15 yılın rekorunu kırdık ve 77 ülkeden 79 bin 624 ziyaretçi sayısına ulaştık. 30 ülkeden 650katılımcımız için fuar alanımızı geçtiğimiz yılaoranla yüzde 15 oranında büyüttük. Ayrıca Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğündeve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğiorganizasyonuyla Arnavutluk, Azerbaycan, Hırvatistan, Kazakistan, Kırgızıstan, Kosova, Mısır, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tunus olmak üzere toplam 10 ülkeden 40 kişilikAlım Heyeti de dahil olmak üzere katılımcıve ziyaretçilerimize sunduğumuz fırsatlar sayesinde 550 milyon doların üzerinde işhacmi oluşmasını sağladık” dedi.
Growtech Tarım Ödülleri
Growtech Eurasia Fuarı’nda 8’inci kezverilen Growtech Tarım Ödülleri de sahiplerini buldu. 19 projenin katıldığı ödüllerde, Sera Teknolojileri kategorisinde Agroweld Sera Teknolojileri, Tarımsal Bilişim Danışmanlık kategorisinde DoktarTarım, Sulama Sistemleri Ekipmanları kategorisinde Geoflow, Tarımsal Makine Ekipmanları kategorisinde GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Bitki Besleme ve Koruma kategorilerinde Koppert ve Yeditepe Sağlık Hizmetleri ödüle layık bulundu. Firmalara ödülleri jüri tarafından verildi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.