Avrasya Tarım Fuarı’nda Agrievolution Zirvesi

Avrasya Tarım 2016 Fuarı, 21 Ocak 2016 tarihinde Agrievolution – 5. Dünya Tarım Makinaları Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak.

TÜYAP Fuarcılık ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Tarım 2016 – 9. Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı 21-24 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacak. Hayvancılık Özel Bölümünün de yer alacağı fuarda; Tarımsal Mekanizasyon ve İlgili Teknolojiler, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Tohum, Organik Tarım Ekipmanları ve ilgili ürünler tek çatı altında sergilenecek.
Fuarla eşzamanlı düzenlenecek Agrievolution İstanbul Zirvesi’nde ise “Avrasya Pazarı’nda Fırsatlar”, “Tarım Sektöründeki Küresel Eğilimler ve Teknoloji Çözümleri” ve de “Başarı Hikayeleri – Küresel Ölçekte Başarıya Ulaşmış Pazarlama Stratejileri” konulu oturumlar gerçeklecek. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ‘nde düzenlenecek fuar,ı 21-24 Ocak 2016 tarihleri arasında 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.