Frigo Mekanik İzmir’de sektör ile buluştu

Frigo Mekanik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz İzmir’de düzenlenen Süt Sempozyumu’nda süt soğutma teknolojilerinin önemini anlattı.

11 Haziran’da İzmir Tire Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda 3. Tire Süt Sempozyumu düzenlendi. Süt sektöründe inovasyonun tartışıldığı sempozyumda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile meslek kuruluşlarından yetkililer, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler çeşitli sunumlar yaptı.
Panel Sistem de etkinliğe Frigo Block markasıyla destek verdi. Frigo Mekanik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz, süt sektörüne yönelik inovatif çözümlerini “Süt soğutmanın önemi ve soğutma teknolojileri” konulu sunumuyla anlattı. Etkinlik sonunda Yaşar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, başarılı çalışmalarından dolayı Frigo Mekanik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz’a plaket takdim etti.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.