Orvital organik süt pazarında iddialı

Organik tavuktan, yumurtaya bakliyattan makarnaya kadar geniş bir ürün gamı bulunan Orvital süt ürünleri pazarına giriyor.

Orvital Organik Gıda Kurucu Ortağı Muharrem Doğan, süt ürünleri pazarına girişleriyle ilgili yaptığı açıklamada bunun son derece stratejik bir adım olduğunu, “Tavuk, yumurta ve makarnadan sonra organik süt ürünleri de ihracat planlarımızın merkezine oturacak” sözleriyle dile getirdi.

Muharrem Doğan “Organik sütürünleri pazarına da ilk kez Migros ve Macrocenterlar’dan giriyoruz. Organik süt, tereyağı, peynir, yoğurt ve ayranla sağlıklı gıda kadar lezzetli gıda konusunda da fark yaratacak bir ürün gamı sunuyoruz. Organik ürünlerde önemli olan denetlemedir. Hayvanın organik beslenmesi kadar yetiştiği toprağın ve yaşadığı kümesin de organik sertifikalı olması gerekiyor. Burada üreticiler kadar hassas olan bir diğer kanal ise zincir marketler” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.