İlk canlı hayvan fuarı Anadolu Expo İzmir’de

Türkiye’nin ilk canlı hayvan fuarı Anadolu Expo, 22-25 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek.

Platform Fuarcılık tarafından düzenlenen Anadolu EXPO 1. Canlı Besi ve Süt Hayvanları, Süt ve Et Teknolojileri Fuarı 22-25 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir’de Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek. Et ve süt hayvanlarının sergileneceği Anadolu Expo Canlı Besi ve Süt Hayvanları Fuarları’nda boynuz köreltme, güzel süt sığırı, verimli besi sığırı ve koyun-keçi güzellik yarışmalarının yanı sıra çeşitli açık artırmalar da yer alacak. Ayrıca fuarda tüm ziyaretçilerin davetli olacağı et mangal partisinde et ve süt tüketimiyle ilgili pratik bilgilerin verileceği eğlenceli aktiviteler de yer alacak.

Bu yılki fuarların temasını ‘gençlik’ olarak belirlediklerini bildiren Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, çocuklara ve gençlere hayvancılığı özendirmek istediklerini kaydetti. 36 ülkeden ziyaretçi beklediklerini kaydeden Ceylan, “22-25 Mayıs’ta İzmir’de hayvancılık sektörünün düğünü var, herkesi bekliyoruz” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.