Bursa tarım ve hayvancılık fuarına hazırlanıyor

BurTarım ve Bursa Hayvancılık Fuarı bu yıl 26-30 Eylül’de kapılarını açacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık’ın düzenlediği Bursa Tarım ve Bursa Uluslararası Hayvancılık Fuarı, 26-30 Eylül tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sektörün bölgesinde en büyük buluşması olan fuar, 2012 yılı için “Uluslararası Fuar” niteliği kazandı.

Kendi konusunda Avrupa’nın en büyükfuarları arasında yerini alan fuarda; Salon 2’de Hayvancılık ve Ekipmanları; Salon 1, 3 ve 5’de Tarımsal Mekanizasyon; Salon 4 ve 6’da Bitkisel Üretim; Salon 7’de Bahçe Ekipmanları, Danışmanlık, Finans ve İlgili Sivil Toplum Kuruluşları; Salon 8’de Tarımsal Mekanizasyon, Bitkisel Üretim ve Hayvancılık; Açık Sergileme Alanı’nda ise traktör ve biçerdöver firmaları yer alacak. Fuar kapsamında bu yıl ikinci olarak organize edilen Bursa Tarım Kongresi de, 27-28-29 Eylül 2012 tarihlerinde fuaye alanındaki Çekirge Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı kapsamında; canlı hayvan yetiştiriciliği, hayvansal üretim makineleri, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, ilaçları ve ekipmanları, mekanizasyon ve sektörel yayınlar yer alacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.