Avrasya Ambalaj için geri sayım başladı

19 yıldır sektörü buluşturan Avrasya coğrafyasının en büyük ambalaj fuarına Kuzey Afrika, Ortadoğu, Balkanlar’dan büyük ilgi var.

Avrasya coğrafyasıyla Avrupa arasında stratejik bir bölge arasında yükselen değer Türkiye’nin bölgesel avantajının ve gelişiminin en iyi şekilde sergilendiği örnek fuar Avrasya Ambalaj Fuarı, konusunda Avrasya’nın en büyük fuarı özelliğine sahip.

Geçtiğimiz yıl Avrasya bölgesinden 5 binden fazla yabancı ziyaretçi ağırlayan fuar, bu yıl da ilgi odağı. Şimdiden alım heyetlerinin başvurularının alındığı fuar, yeni pazarlar ve yeni müşterilerle tanışmak için fırsat yaratacak. Ziyaretçiler Fuarda, gıda ve içecek, kozmetik, ilaç, kimya, lojistik, inşaat sektörleri başta olmak üzere, tüm sektörlere yönelik her türlü ambalaj çözümleriyle tanışabilecek.

Reed Tüyap Fuarcılık ve ASD Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin uzun soluklu işbirliğinin yanında, sektörün diğer güçlü dernekleri AMD, ESD, KASAD, MASD, OMÜD ve SEPA’nın desteğini de alan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, sektörlerin kollektif bir güç olmayı ilke edinip, birlik ve beraberlikle istikrar sağlayıp, güçlendiğinin en güzel göstergesi.

Gıda sektöründe sürdürülebilir gıda ambalajları Sektörün nabzını tutan, tüm ürün grupları aynı çatı altında toplayan Avrasya Ambalaj Fuarı bu yıl binden fazla firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla açılacak. 50 binden fazla ziyaretçinin hedeflendiği fuar, yurtiçinde ve yurtdışında sektörün gelişimi ve dinamizmine cevap verecek bir platform olmaya hazırlanıyor. Ayrıca fuarda Avustralya, Quenensland Üniversitesi Gıda, Ambalaj ve Çevre Profesörü Gordon Robertson, “Sürdürülebilir Gıda Ambalajı” panelinde, gıda üreticilerini bilgilendirecek. Avrasya Ambalaj 2013 fuarıyla eş zamanlı olarak gıda işleme teknolojileri fuarı Gıda-Tek İstanbul da gerçekleşecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.