Alltech’ten yeni nesil mikotoksin bağlayıcısı

Alltech yeni nesil mikotoksin bağlayıcısı Mycosorb A +’ı, Türkiye’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Alltech Türkiye Genel Müdürü Ufuk Talay, “Mycosorb A+, Avrupa’nın bir numaralı mikotoksin bağlayıcısının halefi dir. Araştırma ve geliştirme konusundaki sürekli çalışmalarımız mikotoksinleri bağlamak için yeni bir yaklaşım bulmamızı sağlamıştır ve daha da fazla sayıda mikotoksinin etkisini önleyerek üreticinin verimini koruyan Mycosorb A+’ın bağlama kapasitesini ve içeriğini geliştirmemize yardım etmiştir” dedi.

Alltech Mikotoksin Ekibi’nin Global Satış Müdürü Nick Adams da konuyla ilgili açıklamasında, “Avrupa’da Alltech’in 37+ Programı ile dünyadaki yem numunelerinde 37 mikotoksin için yaptığımız analizlerden çıkan sonuca göre, hayvanların üreticilerin bildiğinden çok daha fazla çeşitte mikotoksine maruz kaldığını tespit ettik” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.