CNR Food İstanbul Fuarı’nda gıda, ambalaj ve ev dışı tüketim bir arada

CNR FOOD İstanbul Fuarı gıda sektörüne tüm yönleriyle hitap etmek için önemli işbirliklerine imza attı.

Dünyanın en büyük gıda fuarı olma hedefiyle yola çıkan ve katılımcılarına önemli ticari fırsatlar sunan CNR Food İstanbul, 5 – 8 Eylül 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Türk gıda sektörünü uluslararası arenada daha büyük bir güce kavuşturmayı amaçlayan CNR Food İstanbul Fuarı İİBİstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, ETÜDEREv Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ve TGDF-Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu işbirliği ile CNR Holding tarafından düzenleniyor.

HEDEF DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARI OLMAK

CNR Food İstanbul, Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri Buluşması ile CNR Ambalaj İstanbul fuarlarını geçen yıl, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İİB) ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) ile birlikte düzenlendi.

“Bu birliktelik sayesinde Türkiye’nin en büyük gıda fuarını hayata geçirdik” diyen CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, “Bu üç sektörün güç birliği tüm sektörlerde muazzam bir şekilde sinerji yaratıp, katılımcı ve ziyaretçiler üzerinde de olumlu etkiler bıraktı. Eylül 2018’de düzenleyeceğimiz fuarımız çok daha güçlü olacak. Zira Türkiye’nin, gıda alanındaki en büyük kuruluşu Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) da fuarda olma kararı aldı” diye konuştu.

CNR Holding, İİB, ETÜDER ve TGDF arasında, 30 Kasım 2017’de imzalanan iş birliği protokolü ile bu kuruluşların bünyesindeki 27 dernek ve 2 bine yakın üretici firma CNR FOOD İstanbul çatısı altında toplanacak. Bu güç birliği ile CNR FOOD İstanbul, dünyanın en büyük gıda fuarı olma yolunda çok önemli bir adım atmış oldu.

SIAL, ANUGA VE GULFOOD’A RAKİP OLACAĞIZ

Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, çıtayı en yukarılara taşımak için, İstanbul’da Sial Paris, Anuga Köln, Gulfood Dubai fuarları ayarında, hatta onlara rakip, uluslararası bir fuar yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını anlatan ETÜDER Başkanı Melih Şahinöz, “İlk fuarda Türkiye’de bir ilke imza atarak Ev Dışı Tüketim Tedarikçiliği sektörünü ihracat ile tanıştırdık. Bu yeni güç birliğiyle hem sektör hem de ülkemiz için önemli bir adım attığımızı ve dolayısıyla da her kesim için önemli fırsatlar çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

5-8 Eylül 2018 tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan fuarın önümüzdeki yıllarda çok daha büyüyeceğini belirten İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zekeriya Mete, fuara 1000’e yakın alım heyetinin gelmesini hedeflediklerini kaydetti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.