Activia’dan meyve sulu ‘Activia Fresh’

Activia, yaz sıcaklarında da içeriğindeki farklı meyve sularıyla yepyeni bir lezzet deneyimini “Activia Fresh” ile yaşatıyor.

Fonksiyonel ürünlerin Türkiye’deki öncüsü Activia’nın meyve sulu yeni ürünü “Activia Fresh”, sıcak yaz günlerinde fonksiyonel gıda, lezzet ve serinliği birleştiren yepyeni bir alternatif sunuyor.

İçeriğindeki probiyotik sayesinde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan “Activia Fresh”, nar-ahududu ve misket limon-kivi-elma olmak üzere iki farklı seçeneğiyle raflardaki yerini aldı. İçeriğinde yoğurt mayası ve probiyotik maya ve taze süt bulunan “Activia Fresh”, günün her saati rahatlıkla tüketilebilecek, fonksiyonel bir içecek. Activia probiyotik yoğurtta olduğu gibi dost bakteriler probiyotikleri içeren Activia Fresh, sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olurken serinlemek isteyenlere yepyeni lezzetler sunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.