Carte D’or’dan geleneksel lezzetler

Carte d’Or, Damla Sakızlı Muhallebi, Tavukgöğsü, Sütlaç, Keşkül, Supangle ve Kazandibi’den oluşan Geleneksel Lezzetler serisini tatlı severlerin beğenisine sundu.

Sıra dışı tatlı karışımlarıyla birbirinden leziz deneyimler sunan Carte d’Or, pratik çözümleriyle mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Kıvamı zor tutturulan tatlıları kolayca hazırlamanıza imkân sağlayan Carte d’Or Geleneksel Lezzetler serisi, Damla Sakızlı Muhallebi, Tavukgöğsü, Supangle, Sütlaç, Keşkül ve Kazandibi olmak üzere 6 çeşitten oluşuyor. Hepimizin sevdiği tatları kendi mutfağınızda yapabilme imkânı sağlayan Carte d’Or Geleneksel Lezzetler, kıvamları, tatları ve pratikliğiyle bayramınıza da keyif katıyor. Kendine has tadının yanı sıra kıvamının zorluğuyla da bilinen kazandibi, Carte d’Or Geleneksel Lezzetler sayesinde kolayca hazırlanıyor. Kazandibine lezzet katan yanık kısmı, cam kalıba döküldükten sonra üzerine sıcakken serpilen özel karışımı sayesinde kolayca elde ediliyor. Üstelik kıvamı pastaneden aldığınız gibi!

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.