ABD Büyükelçisi süt şölenine katıldı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Erzurum’da ’21 Mayıs Dünya Süt Günü’ etkinliklerine katıldı.

Gezi amaçlı Erzurum’a gelen ABD Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erpalan A.Ş. işbirliğiyle organize edilen ‘Dünya Süt Günü’ etkinliklerine katıldı. Yakutiye Medresesi’ni ziyaret için geldiği Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşlara sıcak süt ikram edilen standa uğrayan Büyükelçi Ricciardone kendisine ikram edilen sütü “şerefinize” diyerek içti. Hayatında ilk kez Dünya Süt Günü etkinliğine katıldığını söyleyen Ricciardone, Büyükşehir Belediye Başkanvekili’nden etkinlik hakkında bilgi aldı. Büyükelçi Ricciardone, daha sonra Yakutiye Medresesi’ne geçti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.