Türkiye’nin yeni tuzu Efsina

Doğallık isteyenlerin vazgeçilmez ürünleri arasına girecek Türkiye’nin yeni tuzu Efsina, market raflarındaki yerini aldı.

Ev tipi kristal yapısı korunan tuzun rafine edilmeden doğal haliyle kullanıldığı Efsina, 8 farklı ürün çeşidiyle raflardaki yerini aldı. “Yaşam kristalleri” olarak adlandırılan tuzu en doğal haliyle sofralara getiren Efsina; Migros, Carrefour, Real, Özdilek, Burda gibi birçok zincir marketler ile Eataly ve Gurme212 gibi gurme marketlerde satışa sunuldu.

İyilik ve güzellik getiren peri kızından esinlenen Efsina, tüketicilerine raftan alınıp sofraya konulabilecek şıklıkta çevre dostu ambalajıyla sunuluyor. Deniz, Himalaya, Kaya ve Gurme çeşitlerinden oluşan Efsina ürünleri, 65 gramdan, ölçü kaşığı hediyeli 600 gramlık ambalajlara kadar farklı ebatlardaki çeşitleriyle de kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Efsina, sağlıklı yaşam konusunda hassas, farklı ve yeni ürünlere ilgi duyan, lezzeti keşfetmiş, daha iyisini arayan, yeniliklere açık olan, kullanışlı ama aynı zamanda sağlıklı ürün isteyen herkese hitap ediyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.