Saray Muhallebicisi’nden manda yoğurdu

Saray Muhallebicisi, manda sütüyle günlük olarak üretilen manda yoğurdunu, özel çömlek kaplar içerisinde paket servise sundu.

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri olan Saray Muhallebicisi,1935 yılından bu yana doğal ürünleri tüm şubelerinde müşterilerine sunuyor. Geleneksel sütlü tatlılarıyla lezzetin adresi olan Saray Muhallebicisi, manda sütüyle günlük olarak ürettiği manda yoğurdunu, özel çömlek kaplar içerisinde tüm şubelerde paket servise sundu.

Doğal bir antibiyotik olan manda sütü ile hazırlanan ve yüksek oranda B12 vitamini bulunan manda yoğurdu; kalsiyum, protein, demir, fosfor, E ve A vitamini bakımından oldukça zengin bir besin kaynağıdır. Manda yoğurdunun kolon ve rektum (kolorektal) kanser riskini yüzde 80 oranında azalttığı, içerdiği biyokoruyucu maddeler nedeniyle bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

İstanbul’a 17 şubeye ulaşan Saray Muhallebicisi yoğurt, kaymak ve sütlü tatlı üretiminde kullandığı sütü Silivri Büyüksinekli Köyü’ndeki kendi çiftliğinden sağlıyor. Saray Muhallebicisi’nin Silivri’deki bu çiftliği, Türkiye’nin en büyük manda çiftliği olarak biliniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.