Pakmaya’dan türk tatlıları atağı

Muhallebi, sütlaç ve keşkülü tüketici ile buluşturan Pakmaya, bir yıl içerisinde ürün çeşidini 10’a tamamlayacak.

İki yıl önce girdiği pişirme ve toz tatlı pazarında, 30’a yakın ürünü ile pazardan yüzde 15 pay alan Pakmaya, muhallebi, sütlaç ve keşkül üçlüsünden oluşan Türk tatlıları ürün grubunu piyasaya sundu. 20 milyon TL’lik yatırım ile toz tatlı kategorisinde liderliği hedefleyen Pakmaya, bu kategoride ilk iki markadan biri olmayı amaçlıyor. Maya üretiminden sonra tatlı pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen Pakmaya, çikolatalı, bitter çikolatalı, kakaolu, çikolatalı bademli, çikolatalı fındıklı, vanilyalı, antep fıstıklı, muzlu ve çilekli olmak üzere 9 ayrı puding seçeneğiyle pazarda yer alıyor. Pakmaya, puding çeşitlerinin yanı sıra çikolatalı sos, krem şanti ve çikolatalı krem şanti gibi geniş bir ürün yelpazesini tüketiciyle buluşturuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.