Carte D’or’dan kepekli kek

Carte d’Or, sofralarında kepek ve buğday unundan vazgeçemeyenler için Kepekli Kek karışımı ile yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor.

Tatlı Karışımlar kategorisini fark yaratan lezzetlerle zenginleştiren Carte d’Or, kepekli ürünler tüketmeyi seven kadınların genelde pastanelerde görmeye alıştıkları kepekli keki mutfaklara taşıyor. Carte d’Or Kepekli Kek paketindeki tam buğday unu, kepekli un ve esmer şeker karışımıyla, kepekli kek lezzetine ulaşmak artık çok kolay olacak, üstelik karışıma havuç ve ceviz ekleyerek bu yeni lezzeti taçlandırmak da mümkün.

Carte d’Or Kepekli Kek karışımı yüzde 15 oranında kepek içeriyor. Yeni Kepekli Kek lezzeti için özel karışıma sadece yumurta, süt ve yağ eklemek ve 40 dakika pişirmek yeterli. Günün her anını lezzetle buluşturmak isteyenler için Carte d’Or Kepekli Kek karışımı Migros’larda satışa sunuluyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.