Bahçıvan’dan atıştırmalık peynir topları

Süt sektörünün köklü markalarından Bahçıvan, Türkiye’nin ilk atıştırmalık peynirini üretti.

Bahçıvan, yeni ürünü “Lezzetli Peynir Topları” ile öğünlerde ve öğün aralarında sağlıklı atıştırmalık için ideal bir seçenek sunuyor. Pastörize inek sütünden ve tamamen katkısız olarak üretilen “Lezzetli Peynir Topları”, yetişkin bireylerin günlük protein ihtiyacının yüzde 42’sini ve kalsiyum ihtiyacının yüzde 73’ünü karşılıyor.

Atıştırmalık kategorisine yepyeni bir soluk getiren “Lezzetli Peynir Topları”, çocuklardan yetişkinlere herkes için peynir yemeyi eğlenceli kılan ambalajı ile de fark yaratıyor. Ambalaj üzerindeki koruyucu folyo kolayca açılırken, kutu içindeki salamura süzülerek “Lezzetli Peynir Topları” tüketime hazır hale geliyor. Ürün kapağında ürünü pratik bir şekilde alabilmek için tek kullanımlık çatal da bulunuyor. Lezzetli Peynir Topları, gıda perakende noktalarında 80 gramlık tek tüketimlik ambalajda ve şarküterilerde açık olarak satışa sunuluyor.

Türkiye’nin ilk atıştırmalık peyniri Lezzetli Peynir Topları Ambalaj Ay Yıldızları 2014 Yarışması’nda Bronz Ödüle layık görüldü.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.