TÜYAP’tan hayvancılıkta ihtisas fuarı açılımı

Avrasya Hayvancılık Fuarı ile hayvancılık sektörü ihtisas fuarlarından birine daha kavuştu. Fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Uluslararası Avrasya Tarım Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek Avrasya Hayvancılık Fuarı; sektöründeki en son teknolojilerin sergileneceği ve yeni iş bağlantılarının kurulacağı bir platform olmaya aday. Fuarda büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, sığır, koyun ve keçi ırkları ıslah programları, hayvancılık ekipmanları, çiftlik ve hayvan barınakları projeleri, koruyucu hekimlik, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, yem, yem katkı maddeleri üretim ve depolama hizmetleri, süt sağım ve soğutma teknolojileri, tavukçuluk ve arıcılık ürünleri sergilenecek.

 

Tarım sektörü Avrasya Tarım Fuarı’nda

Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen

değeri haline gelen tarım sektörü, 15-18 Aralık’ta Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, altıncı kez bir araya

geliyor. Avrasya Tarım 2011 Fuarına 23 ülkeden 244 firma ve firma temsilcisinin katılımı bekleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.