Tetra Pak Dupont ödülü aldı

Paketleme alanında getirilen yeniliklere verilen DuPont Yenilikçi Paketleme Ödüllerinde “DuPont Gümüş Yıldönümü Ödülü’nün sahibi Tetra Pak oldu.

DuPont Yenilikçi Paketleme Ödülü, sektörün değer zinciri içinde inovasyon ve işbirliğinin bağımsız değerlendirilerek ödüllendirildiği, en uzun soluklu ve küresel bir oluşum olarak dikkat çekiyor. Yenilikçilik, Sürdürülebilirlik ve Maliyet/Atık Azaltma alanlarında bir veya her üç kategoride birden “mükemmelliği” temel alan elmas, altın veya gümüş ödüller dağıtılıyor. Bu yıl bağımsız jüri üyeleri çeşitli pazarlarda paketlemeyle ilgili bir elmas, dört altın ve 10 gümüş ödül dağıttı.

Paketleme alanında getirilen yeniliklere verilen DuPont Yenilikçi Paketleme Ödülü, programının 25 yıllık tarihi boyunca beş veya daha fazla kez ödülü kazanmış markalara veriliyor. Tetra Pak, çeyrek asırı geçen bir süredir paketleme alanında gösterdiği tutarlı yenilikçi yaklaşımı ile bu ödüle layık görüldü.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.