Süt hatlarında standartlar Kieselmann ile yükselecek

Kieselmann ürünlerini Türkiye pazarına sunan Platek, başta süt endüstrisi olmak üzere tüm gıda işleme hatlarındaki standartları yükseltmeyi hedefliyor.

Merkezi Almanya’da bulunan dünyaca ünlü paslanmaz vana ve ekipman üreticisi Kieselmann 74 yılı aşkın süredir tüm dünyada faaliyet gösteriyor. Kieselmann’ın özellikle paslanmaz hijyenik kelebek vanalar, küresel vanalar, tek ve çift yataklamalı (single & double seat) pnömatik vanalar ve tank üstü basınç ekipmanları Türkiye’de Platek tarafından gıda, ilaç ve kimya sektörlerinin kullanımına sunuluyor.

Gıda güvenilirliği açısından tüm gıda işleme süreçlerinin bir bütünlük içinde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Platek Pazarlama Direktörü Aykut Özçelik, gıda işleme ekipmanları ve hatlarında yüksek kalite standartlarındaki Kieselmann ürünlerini iş ortaklarının hizmetine sunarak “Firma olarak süt sektörüne ve iş ortaklarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

Kieselmann, 2012 yılının son çeyreğinde Moskova’da gerçekleşen Agroprodmash 2012 (Gıda Ekipmanları) Fuarı’nda bağımsız bir kuruluşun tüm katılımcılar arasından yaptığı değerlendirmede iki madalya kazandı. Tank üstü ekipmanları (Tank içinde dönerek yıkama yapan temizleme topu DUNOS-R ürünleri) ve temizleme ekipmanları dalında “Gümüş Madalya” alan Kieselmann; kaçak alarmlı kelebek vana ve çift yataklamalı (double seat) vana ürünleriyle gıda sektöründe en iyi ekipman ve en iyi buluş dallarında “Altın Madalya” alarak teknolojisi ve kalitesini tüm dünyaya bir kez daha kanıtladı.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.