Sek’ten günlük light süt

Türkiye’de ilk kez kullanılan mikrofiltrasyon sistemi ve gelişmiş dolum teknolojisi sayesinde günlük sütün raf ömrünü 5 günden 10 güne yükselten SEK Süt, Türkiye’nin tek light günlük sütü olan ‘SEK Light Günlük Süt’ü tüketicinin beğenisine sundu. SEK Light Günlük Süt, binde’lik düşük yağ oranına sahip.

Geçen yıl gerçekleştirdiği yatırımla Türkiye’de günlük sütün daha geniş kesimlere ulaşmasını sağlayan, günlük süt pazarının lider markası SEK, bu kez yüksek vitamin değeri, binde 15’lik düşük yağ oranına sahip “Yeni SEK Light Günlük Süt”le rafl arda yerini aldı. Sağlık ve lezzeti tüketiciyle buluşturan SEK, ‘Light Günlük Süt’le tüketicinin seçeneklerini artırıyor. SEK Light Günlük Süt, form tutmak isteyen her yaştan tüketicinin vazgeçilmezi olmaya aday.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.