Kahvaltı Dünyası’nın fabrikası yandı

En önemli tereyağı üreticilerinden Kahvaltı Dünyası’nın Trabzon’daki fabrikasında çıkan yangın sonucu tesiste ağır maddi hasar meydana geldi.

4 Ekim sabahı henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu 2,5 saatte söndürüldü. Kahvaltı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tüysüz, yaptığı açıklamada yangının elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Tüysüz, yangın hakkında basına şu açıklamayı yaptı: “Tam mesainin başlama saatleriydi. Ciddi bir duman oldu, bunun sonucunda da müdahale gecikti ve yangın büyüdü. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla kısa sürede kontrol altına alındı. Üretimimiz üç aşamadan oluşuyor, iki bölüm yandı. Üretimimiz bir süre aksayacak ama biz mücadelemize devam edeceğiz.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.