Gıda işleme teknolojileri FOTEG İstanbul fuarında

HKF Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı FOTEG İSTANBUL’un bu yıl 14’ üncüsü düzenleniyor.

7-10 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11. salonlarında gerçekleştirilecek FOTEG İSTANBUL, dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin pek çok ilinden gelecek gıda endüstrisinde söz sahibi iş insanlarını ağırlayacak. Fuar, bu yıl tüm yatırımcıları, büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet ediyor.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından da desteklenen FOTEG İSTANBUL, bu yıl da yerli ve yabancı 500’den fazla firmayla, Doğu Avrupa, Asya, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Türkiye’den gelecek 15 bine yakın gıda sektörü alıcısını fuarda buluşturacak.

Gıda endüstrisinin en güçlü pazarlama mecralarından biri olan fuarlar, rekabet gücünü kaybetmek istemeyen ve büyümek isteyen firmalar için ciddi önem arz ediyor. Bu sorumluluğu üstlenen, 14. FOTEG ISTANBUL Fuarı’nın gıda endüstrisi için oluşturduğu, HKF Fuarcılık bünyesinde organize edilen, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya’daki gıda endüstrisinin en önemli alıcıları barındıracak olan “Özel Alım Heyeti” fuarı 4 gün boyunca ziyaret ederek katılımcı firmalar ile birebir görüşmeler gerçekleştirecek.

“SIAL, ANUGA VE GULFOOD’A RAKİP OLACAĞIZ”

HKF Fuarcılık bu yıl, gıda işleme sektörünü hareketlendirerek küresel iş ağları kurmak, küresel pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturarak ve B2B görüşmelere olanak tanıyarak yepyeni iş fırsatları ve ticaret olanakları sunuyor. Eş zamanlı olarak düzenlenen bilimsel aktivite ve seminerler ile de en yeni teknolojilerin ve sektöre ait birçok yeniliğin ilk ağızdan pazara duyurulmasına katkıda bulunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.