Cold Stone Creamery Türkiye’de

Ülker Golf’un üreticisi Natura Gıda, Amerika’nın bir numaralı premium dondurma markası Cold Stone Creamery’i Türkiye’ye getirdi.

Adını, dondurmanın -9 derece granit bir mermerde farklı lezzet parçacıkları ile harmanlanarak tüketiciye sunulmasından alan Amerika’nın ünlü dondurma markası Cold Stone Creamery, Ülker Golf ile Türkiye’de. İlk şubesini 15 Haziran’da Ortaköy’de ikinci mağazasını 22 Haziran’da Beylikdüzü’nde açan marka, 29 Haziran’da da Pendik Marina ve Akasya Alışveriş Merkezi’nde mağaza açtı.

Cold Stone Creamery, tüketicilerine, taze meyve, çikolata, özel soslar ve zengin yemişler ile anında 11 milyon farklı kombinasyonda dondurma lezzeti oluşturma imkanı sunuyor. 1988 yılında ilk mağazası Arizona’da açılan Cold Stone Creamery’nin Amerika’da bin, Amerika dışında 424 mağazası bulunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.