Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları hedef büyüttü

Tarım ve hayvancılık sektörünün büyük buluşmasına evsahipliği yapacak olan BURTARIM Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarlarında 300 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık’ın düzenlediği BURTARIM 2016, Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 9. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12 – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Fuarlar ile eş zamanlı; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Ziraat Odaları Bursa İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliğinde dördüncü kez organize edilen Bursa Tarım Kongresi, “Küresel ısınma ve ekonomik kriz kıskacında tarım” teması ile 13 – 15 Ekim 2016 tarihleri arasında fuaye alanında yer alan Çekirge Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

300 bin ziyaretçi bekleniyor

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, ülkemizde 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği tek tarım fuarı olarak öne çıkıyor. 2015 yılında 24 ülkeden 459 firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 7 ayrı salondan toplam 70 bin m2 alanda hazırlanan fuarlar, 5 gün boyunca 46 ülkeden 286 bin 916 kişi tarafından ziyaret edildi. 2016 yılında ziyaretçi sayısının 300 bini geçmesi bekleniyor.

Girişin ücretsiz olduğu fuarları, 12 – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında 09.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilirsiniz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.