Anufood Eurasia ile dünyaya açılın

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ANUFOOD Avrasya Fuarı, Nisan ayında gıda endüstrisi ile buluşacak.

Türk-Alman ortak fuar projesi  ANUFOOD Avrasya, yiyecek ve içecek konusunda dünyanın en hızlı büyüyen pazarları olan Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesinin merkezi konumundaki İstanbul’da düzenleniyor.
ANUFOOD Avrasya; dondurulmuş gıdalar, et ve süt ürünleri, ekmek ile soğutulmuş ve taze gıdalar, unlu mamuller, tatlılar, içecekler, organik gıdalar ve helal ürünler sergilenecek.
Türkiye, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kafkasya, Ortadoğu ve Afrika bölgelerine yönelik düzenlenen ANUFOOD Avrasya Fuarı, yerel ve uluslararası üreticilere tüm Avrasya pazarına erişim fırsatı sunacak. Reed Tüyap ile Koelnmesse ortak projesi olan ANUFOOD Avrasya, Reed Exhibitions’ın küresel deneyiminden, Tüyap’ın bölge pazarındaki gücünden, Anuga’nın ise marka ve formatından yararlanıyor.
Geçen yıl ANUFOOD Avrasya’ya Bulgaristan, Almanya, İran, İtalya ve Güney Kore’den uluslaraarsı katılım olmuştu. Bu ülkelere ek olarak Danimarka, Yunanistan, Kanada, Litvanya, Moldova, Avusturya, Pakistan, Polonya, Suudi Arabistan, İspanya, Tunus, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’den şirketler İstanbul’daki fuarda ürünlerini ve hizmetlerini sunmuştu.
ANUFOOD Avrasya, 14 – 16 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.