Agrotec: Tarım ve hayvancılığın Ankara’daki adresi

Agrotec 2017 21.Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı Ankara’da ANFA Altınpark Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.

Agrotec 2017 Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarında tarım makinaları, zirai ilaçlar, hayvancılık ve sera ekipmanları sergilenecek. Agrotec fuarı ile eş zamanlı olarak Fidan ve Tohum Teknolojileri Fuarı ile Hayvancılık, Süt ve Yem Fuarı da yapılacak.

İnfo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen AGROTEC Tarım Fuarının amacı tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek, imalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri makinelerini ve imalatlarını gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergilemeleri için uygun zemin hazırlamak olarak açıklanıyor.

Sektörün en eski tarım fuarlarından olan AGROTEC Türk üreticisine ve tüketicisine dünyanın kapılarını açarak ithalat ve özellikle de ihracat imkânlarını sunmayı hedefliyor. Bu çerçevede yurtiçinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurtdışı kapılarını açarak katılımcı firmaları iç pazarda alıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.
Her geçen yıl gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı bakımından istikralı bir şekilde büyüyen AGROTEC fuarı, yurdun dört bir yanından gelen çiftçilerimize tarım ve hayvancılık teknolojilerini sunuyor. Her yıl Eylül ayında düzenlenen fuara yurtdışından da bireysel ve gruplar halinde katılımlar gerçekleşiyor. Katılımcı firmaların ziyaretçiye, ziyaretçilerin de tarım sektörüyle ilgili aradıkları her ürünü bulabildikleri Ankara’daki ilk tarım ve tarım teknolojileri fuarı olan Agrotec bu yıl 14-17 Eylül tarihleri arasında ANFA Altınpark Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.