Danone Tikveşli Emil Gotchev’e emanet

1998 yılından bu yana Türkiye de süt ve sütlü ürünler pazarında faaliyet gösteren Danone Tikveşli’nin Genel Müdürlüğü’ne Emil Gotchev atandı.

Danone’de şimdiye kadar birçok önemli pozisyonda görev alan Gotchev, 1 Aralık’tan itibaren Danone Tikveşli’nin Genel Müdür koltuğuna oturdu. Emil Gotchev Danone’ye 1998’de Sofya Bölge Satış Müdürü olarak katılmış ve Bulgaristan’da sırasıyla, 1998’de Bölgeler Müdürü,  2000’de Zincir Mağazalar Müdürü, 2002’de Ulusal Satış Müdürü ve 2003’te Ticari Direktör görevlerini üstlenmiştir. Eylül 2005’te Danone Bulgaristan Genel Müdürü olarak atanan Gotchev, Ocak 2009’da bu görevine ek olarak Danone Yunanistan Genel Müdürü pozisyonunu da eş zamanlı yürüttü.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.