Yoğurt ve kefir yapmak artık çok kolay

Evde yoğurt ve kefir yapmak Yayla kefir ve probiyotik yoğurt mayalarıyla artık çok kolay.

Doğadan Bizim Gıda ve Süt Ürünleri evde yoğurt ve kefir yapmak isteyenler için yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. ‘Evde yapmak çok kolay” sloganıyla internetten de satışı yapılabilen “Yayla” markalı kefir ve probiyotik yoğurt mayaları ile ilgili açıklama yapan firma yetkilisi Haydar Yılmaz, ticari yoğurtlarda yaşanan güven kaybı nedeniyle tüketicilerin evde yoğurt yapmaya yöneldiğini dile getirdi. Bu nedenle çiğ süt satışlarının deyim yerinde ise patladığını, ifade eden Yılmaz, evde yoğurt ve kefir yapmak isteyenlerin pratik çözümler konusundaki arayışlarına çözüm sunduklarını söyledi. Yayla Maya, Doğadan Bizim Gıda ve Süt Ürünleri için Maysa Gıda tarafından üretiliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.