Yabancı otlara karşı yeni çözümler

Bayer yabancı otlarla mücadelede kullanılan yeni ürünü Kelt’i tanıttı.

Bayer’in üst düzey yöneticileri ve bayilerinin katılımı ile gerçekleşen lansmanda, tarımsal faaliyetlerde yabancı otlarla mücadelede Entegre Yabancı Ot Yönetimi’nin önemine değinildi.

Bayer Crop Science Pazarlama Müdürü Mathieu Hingant, lansmanda yaptığı konuşmasında “Bayer olarak tohumdan hasada kadar her alanda yenilikçi ve yüksek kalitede verim sağlayan çözümler sunuyoruz. Bu bağlamda çiftçilerin alışkanlıklarını değiştirecek yenilikçi bir ürün olan Kelt’i geliştirdik. Kısa zamanda çoğalan ve mücadele edilmediğinde hızla tarlaya yayılan ve verimi önemli oranlarda azaltan yabancı otlara karşı geliştirilen Kelt, bugüne dek kullanıldığı tüm ülkelerde çok iyi sonuçlar verdi” dedi.

Bayer, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da düzenlediği “Yabancı Ot Direnci” başlıklı bir sempozyum ile çözümlerini bilimsel bir platformada çiftçiler ile paylaştı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.