Süt Dünyası e-dergi yayında

Sütçülüğün bağımsız haber kaynağı Süt Dünyası, basılı derginin yanı sıra e-dergi olarak da yayına başladı. Hemen üye olun Süt Dünyası’nı e-dergi olarak okumaya başlayın.

Süt Dünyası e-dergi tüm web tarayıcılarına uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Dergiyi internet erişiminiz olan tüm cihazlardan (bilgisayar, tablet, cep telefonu) e-dergi olarak okuyabilirsiniz.

E-dergi sayfalarını sosyal medyada (facebook, twitter, linkedin ve google+) paylaşabilir, istediğiniz sayfayı yazdırarak arşivleyebilirsiniz.

Süt Dünyası’nı e-dergi olarak okumak için https://dergi.sutdunyasi.com/e-dergi/ bağlantısına tıklamanız yeterli. E-dergi sayfasından istediğiniz sayının kapağını tıklayarak ilgili sayıyı e-dergi olarak okumaya başlayabilirsiniz. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu hizmetimizden sürekli yararlanmak için üye olarak sürekli yararlanabilirsiniz. Üye olmak için üyelik kaydı yapabilirsiniz.

Süt Dünyası’nın ilk sayıdan son sayıya kadar tüm sayılarına artık e-dergi olarak ulaşabilirsiniz.

E-dergiye erişim konusunda karşılaştığınız teknik problemler olursa iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Keyifli okumalar…

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.