Mayasan yeni adresinde

Süt sektörünün lider biyoteknoloji şirketlerinden Mayasan Hadımköy’deki yeni merkezine taşındı.

1970 yılından beri İstanbul Yenibosna’daki binasında faaliyet gösterdiği Mayasan, Hadımköy’deki yeni merkezine (Ömerli Caddesi No:18 Hadımköy İstanbul) taşındı. Süt sektörü profesyonellerine ve çalışanlarına yönelik eğitim hizmetleri veren “Mayasan Süt Akademisi” de aynı adreste faaliyet gösterecek.

Mayasan, Ocak 2014’ten itibariyle, 11 bin metrekare kapalı alana kurulu yeni binasında hizmet vermeye başladı. Uluslararası boyutta bir biyoteknoloji şirketi olan Mayasan’ın yeni üretim üssünde en ileri teknolojilerle donatılmış Araştırma-Geliştirme Merkezi, ürün tanıtımları ve bilgilendirme sunumlarının yapıldığı Oditoryum, ürün performanslarının test edildiği Pilot Tesis ve ileri teknoloji ihtiva eden son derece gelişmiş laboratuvarlar yer alıyor. Ayrıca süt işletmeleri elemanlarının eğitimine yönelik kurulan “Mayasan Süt Akademisi” de yeni binada hizmet verecek.

Mayasan Teknik Satış Müdürü Zülfiye Karaoğlu Süt Dünyası’na yaptığı açıklamada, “Yeni binamızda tüm birimlerimizde, deneyimli ekibimizle süt sektörüne hizmet sunmaktan mutluluk duyacağız. En modern teknolojilerle donattığımız yeni üretim ve yönetim merkezimizle süt sektörünün kalite bakımından AB standartlarını yakalamasına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Sektörün desteği ve güveni ile eriştiğimiz bu noktadan daha ilerilere müşterilerimizle birlikte ulaşabileceğimizin bilincindeyiz” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.