Kırgızistan’a hayvancılık yatırımı

Tarım Bakanı Mehdi Eker, hayvancılık alanındaki yatımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere bir grup işadamı ve bürokratla Kırgızistan’a gitti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, işadamları Mahmut Aslan, Faruk Bayrak, Murat Yörük, Hasan Girenes, Ethem Sancak, Adil Tekdemir ve Keskin Keskinoğlu ile Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli ve 5 bürokratın katılımıyla Kırgızistan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Eker yaptığı açıklamada, Kırgızistan’da tarım ve hayvancılık alanındaki yatırımları araştırmak ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bulunduklarını söyledi.

Kırgızistan’da mevcut tarım alanındaki zenginliklerin doğru bir şeklide kullanılması durumunda çok başarılı olunacağına dikkati çeken Bakan Eker, Türkiye olarak Kırgızistan hükümetine tarım arazilerinin master planının çıkarılması konusunda yardımcı olabileceklerini iletti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.