Tarımın nabzı Bursa’da atacak

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 14-18 Ekim 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Kuzey Afrika’ya, Kafkaslardan Rusya’ya kadar ülkemizin tarım sektöründe bölgesinin en önemli oyuncusu olması adına önemli bir misyon üstlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına bu yıl 275 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuarlar, ülkemizde düzenlenen tüm tarım fuarları arasında en büyük olmasının yanı sıra, tüm ekipmanların bir arada sergilendiği tek fuar olarak da dikkat çekiyor.

Fuarda salonlar ürün gruplarına göre ihtisaslaştırılarak; Salon 1,3 ve 5’te Tarımsal Mekanizasyon, Salon 2’de Hayvancılık ve Ekipmanları, Salon 4’te Bitkisel Üretim, Salon 6’da Bitkisel Üretim ve Tarımsal Mekanizasyon, Salon 7’de Bahçe Ekipmanları yer alacak. Açık Sergileme Alanı’nda ise traktör, biçerdöver ve diğer tarım mekanizasyon araçları yer alacak.

Fuarlar ile eş zamanlı olarak; Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa Ziraat Odaları ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliğiyle 16-18 Ekim 2014 tarihleri arasında üçüncü kez “Bursa Tarım Kongresi” düzenlenecek.

Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarları 2013 yılında 39 ülkeden 252.144 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. Girişin ücretsiz olduğu fuarları, 14-18 Ekim 2014 tarihleri arasında 09.30-18.00 saatlerinde ziyaret edebilirsiniz.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.