Sütaş Gittigidiyor’da mağaza açtı

Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda mağza açan Sütaş, platform üzerinden 100 çeşit ürünü tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Sütaş Market’in platformlarında mağaza açmasını değerlendiren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, GittiGidiyor’da süpermarket kategorisinin 2017 yılında büyüme oranının yüzde 61’e ulaştığını kaydetti.

Bu kategoride online alışveriş alışkanlıklarının her geçen gün arttığını belirten Elçin, tüketicileri gıda ürünleri kategorisinde de kalite ve bol çeşit ile buluşturmayı önemsediklerini söyledi. Sütaş E-ticaret ve Omnikanal Yöneticisi Ufuk Yılmaz da yaptıkları işbirliğiyle ilgili, “Milyonlarca tüketicimizin güvenli bir alışveriş platformu üzerinden ürünlerimize kolaylıkla erişebileceği için çok mutluyuz” diye konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.