Yılın İnovatif ‘Kobi’si Kromel oldu

KOSGEB tarafından ikincisi düzenlenen KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri sahiplerini buldu. Kromel yılın İnovatif KOBİ’si ödülü almaya hak kazandı.

KOSGEB tarafından ikincisi düzenlenen Kobi ve Girişimcilik Ödül Töreni’nde 9 kategoride dağıtılan ödüller 30 Aralık 2013’te sahiplerini buldu. Ödül törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ve çok sayıda davetli katıldı.

Üç bin 58 başvurunun yapıldığı ve her bir kategori için 5 finalistin seçildiği yarışmada yapılan değerlendirmeler sonucunda Kromel, ‘Yılın İnovatif KOBİ Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan alan Kromel Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çalışkan; “Sakaryalı sanayiciler olarak, Türkiye’de kendimizi ispatladık. Bu ödül, Sakarya sanayicisinin aldığı bir ödüldür” şeklinde konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.