Sütaş’tan biberli krem peynir

Sütaş krem peynir cam bardakta sade ve biberli çeşitleriyle tüketicilerle buluşuyor. Sütaş biberli krem peynir ile Türkiye’nin ilk ve tek biberli krem peynirini piyasaya sürdü.

Krem peynir grubunu yeni ürünlerle çeşitlendiren Sütaş’ın yeni krem peynirleri cam ambalajıyla dikkat çekiyor. Krem peynirin lezzetinin ve kıvamının muhafaza edilmesii için özel olarak tasarlanan cam bardakta sunulan ürünler ile Sütaş, peynir için cam ambalaj kullanımını gündeme getirdi.
Türk damak tadına uygun şekilde üretilen Sütaş Biberli Krem Peynir cam ambalajı nedeniyle tüketicilerden özel ilgi göreceğe benziyor.
Sütaş Grubu Pazarlama Başkanı Ergun Ermutlu, “Kuruluşumuzun 40. yılında, Türkiye’de beyaz peynir kategorisine yeni bir açılım getiren ürünümüz Süzme gibi pazara bir yenilik daha getirerek, krem peynirimizi yeni cam bardak tasarımımızla, sade ve biberli çeşitleriyle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Sütaş, tıpkı gerçek Türk yoğurdunu, gerçek labneyi sunduğu gibi Sütaş Krem Peynir’i de olması gerektiği gibi, usulune uygun olarak, her aşamada özen göstererek ve ustalıkla yapıyor. Türk mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan acı biber lezzeti ile Sütaş Biberli Krem Peynir’in farklı tüketim anları  ve alanlarında yer alarak vazgeçilmez olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yorum

  1. Biberli krem peynire çok aşığım sürekli yemek istiyorum . Ama maalesef hiç bir markette bulamıyorum . Çok aradım migroslarda bile stokta veya satışta değildir diyor . Lütfen buna bir çare bulun yada cidden bana bi koli yollayın ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.