Starbucks’tan Yoghurt Frappuccino

Starbucks, yoğurtlu içecek çeşitleriyle yazı hafif yudumlamak isteyenler için keyifli bir seçenek sunuyor…

Starbucks, içinde yoğurt barındıran, Starbucks Red Berry Frappuccino® ve Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino® çeşitleriyle yazı hafif yudumlamak isteyenler için keyifli bir seçenek sunuyor. Starbucks’ta herkese uygun bir Frappuccino bulmak mümkün. Frappuccino Ailesinin yeni üyesi Yoghurt Frappuccino yazı hafif yudumlamak isteyen Starbucks severler için birebir.

Yoğurdun ferahlatıcı etkisinin kırmızı orman meyveleri ve muzun eşsiz aromasıyla tamamlandığı Yoghurt Frappuccino, Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino ve Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino çeşitleriyle menüde yerini alıyor. Canlandırıcı yoğurdun ferahlatıcı meyve püreleri ve buz ile karışımından oluşan Yoghurt Frappuccino çeşitleri, sıcak yaz günlerini serinletmek üzere sadece sınırlı bir süre için Starbucks mağazalarında beğeniye sunuluyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.