Saray Milkman süt aperatifleri ile büyüyor

Saray Milkman, çocuklara ve gençlere yönelik süt aperatifleri ile öne çıkıyor.

Süt ürünleri pazarına süt aperatifleri ile giren Saray Milkman ilklere imza atıyor. Sağlıklı nesiller için günün her anı için sağlıklı atıştırmalıklar üreten Milkman; çocuklara ve gençlere yönelik süt ürünleriyle dikkat çekiyor. Milkman, Türkiye’nin ilk gerçek meyve sulu ve sütlü smoothie’si Rogo ve sıkılabilir krem peynir gibi atıştırmalıklar ile pazara iddialı bir giriş yaptı.

Saray Holding kuruluşu olan Milkman 2014’ten beri süt, sütlü meyveli içecekler, ayran, tereyağı, krema, süt tozu ve atıştırmalık peynirler üretiyor. Ürünlerini 7 ülkeye ihraç eden firma, yurt içinde de yaklaşık 10 bin satış noktasında tüketici ile buluşuyor. Cirosunun yüzde 95’ini yurt içi pazardan elde eden Saray Milkman, 2016 yılı sonunda pazar payını iki kat büyütmeyi hedefliyor.

Yeni, pratik ve atıştırmalık parmak peynir: Chesso

Saray Milkman, yeni ürünü Cheeso ile atıştırmalık kategorisine pratik ve sağlıklı bir lezzet ekledi.  Türkiye’nin yeni atıştırmalık parmak peyniri Cheeso tek kullanımlık iç paketi, zengin kalsiyum ve protein içeriği ile doğal, sağlıklı ve pratik bir lezzet sunuyor. Cheeso, hem çocuklar hem de aileler tarafından güvenle tercih ediliyor. Yeni Milkman Cheeso, peyniri sadece evde kahvaltılarda tüketilen bir yiyecek olmaktan çıkarıyor, günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalık haline getiriyor.

Saray Milkman’in yeni ürünü Cheeso parmak peynirin tek bir tanesi bir su bardağı sütle eşit miktarda kalsiyum ve protein içeriyor. Çocukların kemik gelişimi için büyük önem taşıyan zengin içeriği ve yüksek besin değeri ile masum ve faydalı atıştırmalık Cheeso, özenli annelerin çocukları için öncelikli tercihi olmaya aday.

Çocukların okulda da rahatlıkla yiyebileceği atıştırmalık peynir Cheeso, vakumlu tek kullanımlık ambalajıyla beslenme çantasındaki yerini şimdiden aldı. Pratik ambalajı kolaylıkla açılıp, rahatlıkla yenilebilen Cheeso peynir ile çocuklar hem keyifli hem de sağlıklı besleniyor.

Kısa zaman aralıklarında; yolda yürürken, trafikte beklerken, iş yerindeki molalarda, günün her anında rahatlıkla sağlıklı ve keyifli beslenme olanağı sunan Cheeso; yüksek protein değeri ile hızlı yaşayan ve zamanı az olanların da yeni gözdesi olacak. Cheeso; eğlenceli şekli ve pratik 20 gramlık paketleriyle raflardaki yerini aldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.