Pınar’dan beş yeni keyif peyniri

Hellim, örgü, tel, cheddar ve dil peyniri Pınar Keyif Peynirleri adıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Peynir kategorisine birbirinden lezzetli beş yeni peynir ekleyen Pınar, “Keyif anlarında, Pınar sofrada” sloganıyla yeni çıkardığı hellim, örgü, tel, cheddar ve dil peynirleriyle sofralara geliyor. Misafirlerle beraber yapılan kahvaltıları ve keyifli anları tatlandıran Pınar Keyif Peynirleri, taze sütlerden elde edilerek tam yağlı olarak satışa sunuluyor.

Örgü Peyniri: Geleneksel peynir sevenler ve yöresel tatlardan hoşlananlar için farklı bir lezzet sunuyor. Tazeliği eşsiz lezzetle birleştiren Pınar Örgü Peyniri salatalara ve kahvaltılara zenginlik katıyor.

Dil Peyniri: Geleneksel özel peynirlerden Pınar Dil Peynir’i az tuzlu ve lifli yapısıyla kahvaltıların baş tacı olmaya aday.

Tel Peyniri: Kahvaltıların yanı sıra, salata, omlet ve makarnalara da lezzet katan Pınar Tel Peyniri, lifli dokusuyla kahvaltıları çocuklar için eğlenceli hale getiriyor.

Hellim Peyniri: Sık dokusuyla eşsiz bir lezzete sahip olan Pınar Hellim Peyniri, Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan salatalarda tercih edildiği gibi, yağsız tavada kızartılarak hem aperatif hem de kahvaltılık olarak tüketilebiliyor.

Cheddar Peyniri (Dilimli): Olgunlaştırılmış ve aromatik bir peynir olan cheddar peyniri, hamburger, patates kızartması ve aperatifler yanında eritilerek sos olarak kullanılabiliyor. Ambalajındaki aç-kapa fonksiyonu sayesinde tazeliğini uzun süre koruyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.