Carte d’Or’dan rulo pasta

Carte d’Or, Rulo Pasta ile nostaljik bir lezzeti evlere taşıyor.

Carte d’Or, pastanelerin vazgeçilmez lezzeti rulo pastayı mutfaklara taşıyor. Carte d’Or Rulo Pasta paketinde bulunan pandispanya karışımı ve krema karışımıyla, artık her evde, her mutfakta kolayca rulo pasta hazırlamak mümkün olacak. Paketten çıkan özel pandispanya karışımı, Carte d’Or Rulo Pasta yapmak isteyen herkesin kusursuz bir biçimde rulo yapmasını mümkün kılıyor.

Carte d’Or Rulo Pasta içinden çıkan özel karışımlara sadece üç malzeme ekleyerek 20 dakikada sevdikleriniz ve çocuklarınız için rulo pasta hazırlamanız mümkün. Her mevsim her meyveyle tatlandırıp çeşitlendirebileceğiniz Carte d’Or Rulo Pasta, en güzel tatlıyı en hızlı şekilde hazırlamak isteyenlerin mutfaklarının vazgeçilmezi olacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.