Alpro’dan badem sütü

Alpro Badem sütü ile bademin faydalarını lezzetli bir içecek olarak sunuyor.

Avrupa’nın lider soya sütü üreticisi Alpro’nun Badem Sütü, sağlıklı beslenmeye önem gösteren, aynı zamanda formunu korumaya çalışanlar için ideal bir tercih oluyor. Tamamen doğal, bitkisel ve laktozsuz içeriği ile Alpro Badem Sütü, kalsiyum ve antioksidan (E vitamini) deposu.
Alpro Badem sütünün tadı, Akdeniz bademlerinin hafifçe kavrulup, ardından krema kıvamına gelene kadar ezilerek doğal kaynak suyu ile karıştırılmasından geliyor. Alpro Badem Sütü, sade, şekersiz ve çikolatalı olmak üzere üç ayrı çeşidiyle farklı lezzetler sunuyor.
Sade çeşidiyle bademin tadına varırken, bir bardağında (200ml) sadece 26 kalori içeren şekersiz Alpro badem sütü ile kalori hesabınızdan şaşmayabilirsiniz. Eğer kaçamak yapmak istiyor ama sağlıklı çizginizden ödün vermiyorsanız Alpro çikolatalı badem sütü aradığınız lezzet. Macro Center marketlerde bulabileceğiniz Alpro Badem sütü çeşitlerini sade tüketebilir veya dilediğiniz karışımla farklı bir içecek hazırlayabilirsiniz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.